IP БИЗНЕС КОНГРЕС

От 21 до 31 Юни 2009 г., ще се проведе IP Бизнес конгрес /IPBC/, който ще се състои в Чикаго. IPBC събира на едно място специалисти, които успешно са разработили и приложили стратегии за създаване на IP ценности в компании по целия свят. Някои от корпоративните ръководители, участващи в IPBC са Microsoft Horacio Gutierrez, Sherry Knowles от GlaxoSmithKline, Pat  Toole от IBM и Ruud Peters  от Philips IP & Standarts.

Източник: Списание IAM


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собственост – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организации; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегралните схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговската тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IP Bulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

 

Може да харесате още...