Хитовият сериал Седем часа разлика със специално книжно издание

Седем часа разлика със специално книжно изданиеСамо няколко седмици след успешния старт на най-новата хитова поредица на bTV и Global Films – Седем часа разлика , на книжния пазар се появява и специално издание, посветено на сериала. Заглавието влиза в портфолиото на издателство „Ентусиаст“ като негови автори са сценаристите на сериала – Милена Фучеджиева, Любен Дилов-син, Елена Илиева и Димитър Христов. Изданието, което може да се определи като книга-списание, помага за по-лесното ориентиране в началните епизоди от праймтаймовия сериал и дава ясни насоки кой кой е от героите във филма. Много скоро читателите ще имат възможност да си го закупят и от павилионите.

Изданието Седем часа разлика съдържа кратки характеристики и най-важното за героите, което зрителите и читателите трябва да знаят за тях. В него са поместени 104 любопитни страници с текстове и снимки, разкриващи неизвестни факти за и от сериала, както и историята на главните действащи лица – коя е Таня Стоева, какво я свързва с Милото, защо Боян е заминал за Ню Йорк. Зад все­ки от действащите лица стои реален човек от нашето съвремие. Разбира се, имената, местата и много от обстоятелствата са променени, за да бъде запазено правото на неприкосновеност на личния живот на про­тотипите.

Седем часа разлика е единствената поредица в българския ефир, чиито герои са вдъхновени от действителни личности. Какви са те – читателите ще разберат от изданието, което вече е на книжния пазар. Скоро екипът на сериала и почитателите му ще отпразнуват успеха на първия сезон, а повод за това ще бъде появата на луксозното издание „Кой кой е в „Седем часа разлика“.

Може да харесате още...