МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИТЕ МАРКИ – 131-ва ГОДИШНА СРЕЩА

търговска маркаГодишната среща на Международната Асоциация на Търговските Марки (МАТМ) е единствена по рода си, за което не трябва да се пропуска подобно събитие, засягащо сферата на интелектуалната собственост. Тазгодишната среща в Сиатъл е спрягана за най-грандиозната по своя характер, от всякога досега. В рамките на пет дни ще се даде възможност за осъществяването на мрежова работа, образователна дейност и професионално развитие, както и ще се организират заседания на комисиите и редица експонатни изложби. Трите дена на образователни програми включват усвояването на ценни умения за организиране на семинари, промишлени сесии и такива за търговска марка, фокусирайки се върху международни теми.

Годишната среща на INTA е единственото място, където можете да се срещнете с хиляди от вашите колеги, бидейки на връхната точка в развитието на търговската марка.

Сесии и Индустриални Акценти 

Тази среща ще обърне особено внимание върху все по-важни социални и екологични проблеми, които показват как търговците са променили начина си на привличане на потребители..
Подбрани образователни сесии ще хвърлят светлина върху това как бранда и търговски марки са засегнати от тази нова тенденция и как тя може да се отрази на  IP адвокати в ежедневната им практика. Тази тенденция, която не изглежда да отмине скоро, е започнала да променя начина, по който една марка се възприема и ползва с доверие от страна на потребителите.

Образователният
компонент на тази среща е да се съсредоточи върху по-всеобхватно разбиране на закона за търговската марка и сродните въпроси. Графикът, всеки ден, е пълен с интерактивни семинари, информационно индустриални акценти, вълнуващи образователни сесии.
Крос-дисциплинната програма се фокусира върху най-различни теми от целия свят, включвайки Митнически правоприлагащи механизми, проблемите свързани с анти-фалшифицирането и актуализации, прокуратура, управление на портфейла, изготвяне на становища, проучвания на търговски марки, заявяване на международна търговска марка, застраховане и обезпечение на марка. Освен това, подобно на миналата година, ще се проведат регионални сесии за Африка, Китай, Европейския съюз, Средния Изток, Латинска Америка и Източна и Югоизточна Азия.

Уроци 

Набор от работни срещи, имащи практическо значение, обсъждането на съществени въпроси, ще предоставят ценни познания и безпрецедентна възможност да затвърдите вашите умения. Дискусии с експерти, за да научите как да подготвите успешно мултинационална търговска марка, становищно писмо, да участвате в процедура по медиация, водена от експерт адвокати от цял свят и придобиване на знания относно стратегиите при съдебните спорове. Други теми в семинара се отнасят до продуктовия дизайн, международната търговска марка заявяване и съвети, развитието на пазара и марката, както и промените в Мадридския протокол.

Важни моменти: 

Разширено Обучение по Медиация; Ресурси; Проект от Доброволци; Заседания на Комисиите; Официално изказване на Elle Macpherson; Програма-от пръв поглед; Регистър; Заседания по теми; Социални Функции и др.

 

 

Източник: www.inta.org

Може да харесате още...