ДУМАТА „КРИЗА” – ТЪРГОВСКА МАРКА

търговска маркаБългарски предприемач е един от малцината извлекли нещо положително от световната финансова криза. Заместник-председателят на Общинския съвет във Велико Търново и секретар на Асоциацията на производителите на сладкарски изделия у нас, Ивайло Любенов, вече официално притежава правата върху търговска марка „криза”.

По-рано тази година фирмата му пусна на пазара вафли с марка „Криза”, които се продават в пакет по 24 бройки за 99 стотинки. В плановете на г- Любенов влиза използването на тази търговска марка и за други сладкарски продукти, които фабриката му прави.

Вафлите „Криза“ се целят в ниския ценови сегмент – 99 стотинки за 24 броя. Целевата група потребители са пенсионери, безработни, децата и социално слабите, както отбелязва в публикация вестник Телеграф.

Източник: http://www.borbabg.com/


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собстевност. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегралните схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговската тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното му съществуване.

Може да харесате още...