Ozone.bg включи „Търговски марки опозиции“ в заглавията, които предлага

ozone.bgПоследната книга на издателство IP Bulgaria „Търговски марки опозиции“ вече е достъпна за закупуване в онлайн магазин ozone.bg.

Магазин ozone.bg cъщecтвyвa oт 2008 г., ĸaтo дo нaчaлoтo нa 2013 г. мaгaзинът ce фoĸycиpa ocнoвнo въpxy игpи и гeйминг aĸcecoapи, a cлeд тoвa paзшиpява пopтфoлиoтo cи c oщe нoви ĸaтeгopии, тaĸa чe дa пpeдлoжи нa пoтpeбитeлитe шиpoĸa гaмa oт пpoдyĸти зa paзвлeчeния и cвoбoднo вpeмe.

Книгата “Търговски марки – Опозиции” разглежда в дълбочина процедурите по опозиция при регистрация на търговски марки в България и Европейската общност (марки на Общността). Опозиционната процедура е съществена част от цялостната процедура по регистрация на търговска марка. Четири години след въвеждане на опозиционната система настоящата книга систематизира практиката и прави анализ на разликите в българската и европейската системи за регистрация.

Авторите Аглика Иванова и Иван Иванов са с богат опит в регистрацията на търговски марки и участия в най-много европейски опозиции пред OHIM (Службата за хармонизация на вътрешния пазар – регистратор на марки на Общността), в това число процедури пред Европейския съд и голям опит в опозиционни процедури при регистрация на български марки. Интересни примери от професионалната практиката на авторите и работата им в консултантската фирма за интелектуална собственост IPConsulting (Ай Пи Консултинг ) ipconsulting.eu също са представени в книгата.

Може да харесате още...