Anti-copy предизвикателство – handsoffmydesign

handsoffmydesignГолямо състезание, подкрепено от OHIM и целящо да обедини дизайнерите в битката срещу фалшификатите и незаконното копиране е предмет на голям интерес. Новини за проявата са публикувани на повече от 140 различни уебстраници, а www.handsoffmydesign.com, входна точка за съзтезанието е посетена от над 10 000 нови потребители след пускането и в края на май тази година.

„Handsoffmydesign“ търси иновативни предложения за ефективни маркетинг инструменти, които ще привлекат вниманието на модерната публика, използвайки социалните мрежи в Интернет.

Конкурсът, организиран от OHIM и Европейската обсерватория за фалшифицирането и пиратството, се подкрепя и от Международната асоциация на университетите и колежите по изкуства, дизайн и медии . Асоциацията призовава както аматьори, така и професионални дизайнери да изработят плакати и видеоклипове, имащи за цел да илюстрират опасностите или негативното въздействие на фалшификатите и незаконното копиране, като предлага значителни парични награди за най-добрите участници във всяка категория.

Последната възможна дата за регистрация е 15 октомври, а предложенията трябва да бъдат внесени до 1 Ноември 2011г.

За подробности: www.handsoffmydesign.com

Източник: OHIM

 

 

 

Може да харесате още...