25 години патентно бюро „Др. Емил Бенатов и партньори“

Емил Бенатов

На 14 септември 2018 г. патентно бюро „Др. Емил Бенатов и партньори“ отбеляза своята 25-та годишнина с празничен прием в София.

Сред историческите останки от амфитеатъра на древна Сердика в хотел „Арена ди Сердика“ се събраха дипломати и представители на бизнеса, науката и културата от България, Украйна, Полша, Грузия, Молдова, Румъния, Македония и Косово.

Гостите почетоха с минута мълчание паметта на основателя на бюрото – д-р Емил Бенатов.

Управляващият партньор на бюрото в България д-р Самуил Бенатов запозна присъстващите с историята и перспективите пред компанията, а също така връчи награда на името на д-р Емил Бенатов, на победителя в конкурса за млади изобретатели – г-н Стефан Дочев, изследовател в областта на химията.

Снимки от събитията в София и Киев може да видите тук:

гр. София
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1739905119472343&type=1&l=fd97d419f7

гр. Киев
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1594969383965918&type=1&l=a1a1763006

Бюрото е основано през март 1993 г. (основател Др. Емил Бенатов) и предоставя широк спектър специализирани услуги в България, Украйна, ЕС и др. Офисите са разположени в гр. София (България) и гр. Киев (Украйна). Бюрото предлага професионални консултации, свързани с регистрация и защита на търговски марки и промишлени образци (дизайни), патентоване на изобретения и полезни модели, защита на авторско право, извършва информационни проучвания, митническа защита, представителство в съда, разработка на логотип и фирмен модел.

Може да харесате още...