hfhfhfhfhfh

Приключиха честванията за 10 години дизайн на Общността

дизайн на ОбщносттаМеждународната конференция за европейски дизайни, организирана в Аликанте, за да се отбележи 10-тата годишнина на дизайн на Общността приключи миналата седмица.

В рамките на два дни, близо 700 участници присъстваха на заседания по широк кръг от въпроси, свързани с регистрирания европейски дизайн и защита на интелектуалната собственост като цяло, с редица значими акценти.

Магичното пътуване на Javier Mariscal из света на цветовете очарова препълнената аудитория, когато готвачът с три звезди на Michelin, Quique da Costa, представи на присъстващите своя поглед върху дизайна в гастрономията.

Сесии относно резервни части, мода и мобилни устройства бяха само част от проведените срещи, заедно с разнообразни дискусии по съдебната практика на някои от най-уважаваните съдии по ИС в света.

Безспорният успех на това събитие, както по отношение на големия брой участници, така и уменията и компетентността на ораторите, е повече от логичен за придобилия вече популярност Европейски дизайн.

Източник: OHIM

Може да харесате още...