Юлияна Антонова-Мурата с книга за Япония

Юлияна Антонова-Мурата е дългогодишен дипломат и съпруга на японец. През годините има възможността да живее на различни места по света – Германия, Русия, Англия, Китай, които опознава с любопитство и описва с любов. Осъществила е дипломатически специализации в Индия и Хърватия.

Юлияна Антонова-МуратаНа 01.12.2016г. , гр. София, НДК , Литературен клуб Перото от 18:30ч. Юлияна Антонова-Мурата представя своята първа книга „Моши моши, Япония“. Литературният клуб си поставя за цел да съществува като истински дом на книгата, в който съдържанието се крие дори в топлата чаша кафе или ароматното вино, поднесени от най-усмихнатите хора в София.

В книгата авторката споделя своите впечатления за обществото там. Възхитена от човешките отношения, как хората взаимно правят по-лесното си съществуване, тя предава чувството на сплотеност в своята първа печатна рожба.

„Моши моши, Япония“ е прекрасна книга, с която ще се потопите в света на по-доброто, където сплотеността и единството са водеща животворяща сила!

Книгата на Юлияна Антонова-Мурата ще ви накара да вярвате, че ние сме тези, които променят действителността към по-добро, като първо променяме себе си.

Юлияна Антонова-Мурата е завършила 91 немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, след което немска филология и психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Авторката на „Моши моши, Япония“ е била преподавател в Медицинския университет в София.

Може да харесате още...