Процедура по регистрация на нов репертоар в ПРОФОН

Полезна информация от ПРОФОН:

Уважаеми правоносители,

1.     Молим да регистрирате новите си звукозаписи и звукозаписите включени в музикалните видеозаписи (и/или тези, чиито права притежавате) в ПРОФОН, като ги изпращате (в .mp3 или друг удобен за Вас дигитален аудио формат), заедно с информация за: артиста; музикантите, участвали в записите на песента; заглавие на песента; продуцент на звукозаписа; продуцент на видеото и времетраене, на следните имейли:
d.vitanova@prophon.org
 и r.georgieva@prophon.org – Дияна Витанова и Росица Георгиева от отдел „Разпределение”.

2.     Молим да регистрирате също така и своите звукозаписи, издадени/публично разпространени след м. април 2011 г. по същия начин и със същата информация

3.     Молим обемът на информация (големината на файловете) в един имейл да не надвишава 10 MB. В тази връзка можете да изпращате и линкове към ftp- и др. сървъри, където са съхранени вашите файлове.

4.     При невъзможност да предоставите вашите звукозаписи в .mp3 или друг дигитален аудио формат, можете да ги изпратите на CD на името на Дияна Витанова или Росица Георгиева на адреса на ПРОФОН – София 1463, ул. Цар Асен 77.

Освен за целите на разпределението, регистрираните от Вас звукозаписи и музикални видеозаписи ще участват и в новата класация за българска музика, която ще се изготвя за ПРОФОН от New Media Lab и ТОП 10 от която ще бъде достъпна в нашия блог на адрес:http://blog.prophon.org/, както и в официалния еърплей чарт на България, ТОП 10 от който ще се обновява всяка седмица на сайта на Българската асоциация на музикалните продуценти (БАМП): www.bamp-bg.org

Благодарим предварително!

Източник: ПРОФОН

Може да харесате още...