СВЕТОВНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО АВТОРСКО ПРАВО

авторско правоВ периода 09 Юни, 2009 – 10 Юни 2009, във Вашингтон ще се проведе Световна среща на върха на тема Авторско Право, организирана от CISAC в партньорство с ICMP. Световната среща представлява международен форум, който обединява всички тези, които са пряко ангажирани в творческите индустрии открито да обсъдят бъдещето на авторското право и разпространението на творческите произведения в дигиталната ера. Събитието ще събере най-влиятелните творци, творчески лидери в индустрията, говорители, телеком оператори, технологични и правни експерти, политически фигури и правни лица от цял свят за да обменят своите опит и нови виждания. 

Източник: icmp.org


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собственост – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организации; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии свързани с авторско право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегралните схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговската тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IP bulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...