Информационна среща на OHIM по време на Годишното събрание на INTA

Dallas OHIMДелегация от Ведомството за европейски марки и дизайни OHIM ще участва в Годишното събрание на INTA в Далас през май месец тази година, като експертите ще бъдат придружени и от партньори на Ведомството от ЕС.

Освен обичайния щанд, който тази година е с номер 319, OHIM ще бъде домакин за пръв път, на нов формат Информационна среща, която ще бъде отворена за всеки и всички посетители на INTA.

Проявата ще се състои в стая C142 на Конгресния център в Далас, между 14:00ч и 16:00ч в събота, 5-ти май, с ограничение за посещаемост до 100 човека.

Срещата ще предостави на участниците чудесна възможност да се запознаят от първа ръка с най-актуалната информация относно развитието на OHIM и Мрежата за европейски марки и дизайни.

Източник: OHIM


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии, свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегрални схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговска тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...