По-сигурно, по-удобно – нова уеб страница на OHIM

нова уеб страницаПълното въвеждане на нова уеб страница на Ведомството за европейски марки и дизайни OHIM, от днес, 2-ри декември, ще свидетелства за промяна в начина, по който съществуващите потребители си взаимодействат с Ведомството.

С обновяването на тази уеб страница се цели потребителите на услуги на Ведомството за европейски марки и дизайни да разполагат с пълен набор от електронни услуги. Потребителите вече ще могат да се възползват от цялостни и прости решения посредством широк кръг от онлайн инструменти и свързаните с тях услуги.

Новата потребителска зона заменя досегашната My Page. Тя е напълно сигурна платформа, която позволява на потребителите да следят жизнения цикъл на дадена търговска марка или промишлен дизайн. Има възможност за редактиране на личните данни, абониране за новинарски бюлетин, настройване на алармени сигнали за подновяване действието на марка или дизайн или следене на други марки на Общността и много други.

Досегашните потребители могат да използват своето OHIM ID, за да си създадат профил в действащата нова уеб страница, който предлага и подобрена функция за търсене, единно пространство за всички транзакции, както и възможност за създаване на под-профили за различни представители на дадена компания.

OHIM

Учредена през 1994 г. агенция на Европейския съюз, базирана в гр. Аликанте (Испания), която се занимава с регистрацията на търговски марки на ЕС (на английски: European Union trade mark – EUTM) и промишлени дизайни на ЕС (на английски: registered Community design – RCD), за територията на целия Европейски съюз.

Източник: Ведомство за европейски марки и дизайни OHIM

Може да харесате още...