OHIM с участие на семинар в Тайван

семинарOHIM участва в Международен Семинар по Административно Управление на Търговските Марки 2011 в столицата на Тайван, Тайпей.

По време на събитието, домакинствано от Тайванското ведомство по интелектуална собственост, OHIM се присъедини към делегации от националните ведомства на Сингапур, Австралия, Япония и САЩ, за да дискутира теми, вариращи от E-Business до Реновиране и управление на бази данни и инструменти за търсене, както и Quality Management системи.

Международният семинар предоставя на участващите ведомства идеална платформа за споделяне на познания и мнения в областта на управление права на интелектуална собственост.

Източник: OHIM


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии, свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегрални схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговска тайна и трансфера на технологии. 

Портал IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

 

Може да харесате още...