Kaufland изтегля от продажба дървени фенери „Фар”с морски мотиви

KauflandКомисията за защита на потребителите информира за изтегляни от търговската мрежа дървени фенери „Фар”с морски мотиви, марка : “Trendshop”

В Комисията за защита на потребителите (КЗП) е постъпила информация от „Кауфланд България ЕООД енд Ко” КД за изтегляни от търговската мрежа дървени фенери „Фар” с морски мотиви, марка “Trendshop”, баркод 4335896224503 с информация върху опаковката: „Importeur Kaufland Warenhandel GmbH & Co.KG, Rötelstr. 35, D-74172 Neckarsulm“. В хода на рутинен контрол на качеството е открито, че не е изключена възможността фенерът да се запали при употреба с чаена свещ.
От съображения за превантивна защита на потребителите Kaufland доброволно изтегля от продажба продукта Това действие съответства на изискванията на фирмата за високо качество и доверие на потребителите в нейните продукти.
От фирмата съветват потребителите, които вече са закупили продукта, че могат да го върнат във всеки хипермаркет Kaufland дори и без касова бележка, при което ще им бъде възстановена заплатената сума. При въпроси, потребителите могат да получат повече информация на безплатния клиентски телефон 0800 12 220.

Може да харесате още...