Invention-Con 2022: За иновативния начин на мислене

USPTO, патентно ведомство на САЩ, патент, иновации,invention-conInvention-Con е годишната конференция, организирана от Патентното ведомство на Съединените американски щати (USPTO) за независими изобретатели, предприемачи и собственици на малък бизнес. Това е шанс да се учат от най-добрите експерти по интелектуална собственост от държавния и частния сектор.  Тази програма е представена от Службата за иновации на USPTO. 

В минали конференции са обхващани теми като:

— Как IP се прилага в различни области, като изкуствен интелект, роботика, селско стопанство, мода, музика и литература?

— Видове защита на интелектуалната собственост: патенти, търговски марки и авторски права.

— Маркетинг, производство и изграждане на конкурентно предимство за вашите иновативни идеи. 

— Забавни, безплатни образователни ресурси за деца и тийнейджъри.

— Иновации и борба с COVID-19

Ако имате желание да бъдете успешен новатор, можете да се включите в безплатната онлайн конференция на USPTO, Invention-Con 2022: Inspiring and redefining the innovative mindset, която ще се проведе на 10-12 август от 11:00ч. до 17:00ч. CDT. Основните лектори Serene Almomen, главен изпълнителен директор на Senseware (една от най-успешните софтуерни компании, осигуряващи модулна свързаност за дигитализиране на активи във физическата среда), и музикантът Ansel Brown, ще споделят своите прозрения за науката, технологичните иновации, музиката и бизнеса. 

Можете да се присъедините като успешни изобретатели, завършени предприемачи или експертен персонал на USPTO. Ще имате възможност да демонстрирате как защитата на интелектуалната собственост е ключова за Вашия успех. На конференцията можете да сподели безценни ресурси за новатори, да предложите съвети за бизнес стратегия или да дадете представа за работата с Патентното ведомство на САЩ за патентоване или регистрация на изобретение или търговска марка. 

Ако се възползвате от тази възможност, ще чуете мнения от успешни изобретатели и експерти по следните теми: 

— Как учени, създаващи нови продукти в лаборатории, професионални изобретатели и предприемачи, новопрохождащи иноватори и любители “откриват еврика“ у дома? 

— Как интелектуалната собственост може да бъде потенциална златна мина? Как да я защитим и използваме за стимулиране на успешен бизнес? 

— Как да намерите заеми, безвъзмездни средства и инвеститори? 

— С какво интелектуалната собственост е жизненоважна за бизнеса в области, вариращи от спорта до изкуствата, космическите технологии, ежедневието ни и др?

Освен всичко това, ще имате възможност да присъствате на интерактивни семинари и да черпите допълнително информация от ръководството на USPTO.

Тук можете да се регистрирате! 

Може да харесате още...