INTA организира годишната си среща като събитие „Virtual +“

INTAМеждународната асоциация за търговски марки INTA обяви, че ще проведе своята Годишна среща за 2021 г. като събитие „Virtual +“ на 15–19 ноември. Първоначално, най-голямото събиране на собственици на търговски марки и професионалисти в областта на интелектуалната собственост бе планирано за Хюстън, Тексас.

Всички образователни сесии, възможности за бизнес развитие и заседания на комисии ще се провеждат на виртуалната платформа на Асоциацията. Освен това ще бъдат организирани присъствени еднодневни събития в избрани градове, където е подходящо.

Промяната идва след оценка на развитието на пандемията с COVID-19 по целия свят и запазване като най-висок приоритет здравето и безопасността на регистрантите, спонсорите, персонала и др.

Etienne Sanz de Acedo, CEO на Международната асоциация за търговски марки INTA:

Оценихме текущата ситуация по света. Докато някои държави за щастие излизат от пандемията с COVID-19, други за съжаление са в нарастваща криза. Състоянието на пандемията, поставянето на ваксини, карантинните изисквания, правителствените и фирмени ограничения за пътуване и т.н. непрекъснато се променят, създавайки твърде много неизвестни, за да се планира мащабно присъствено събитие за ноември.“

С формата “Virtual +” ще предоставяме висококачествено образователно съдържание, динамични сесии за бизнес развитие и социални дейности на виртуална платформа, която, както се доказва от миналите ни събития, е много благоприятна за събиране за обучение и работа в мрежа. А с елемента плюс имаме гъвкавостта да добавяме по-малки присъствени събития (напр. дискусионни форуми, приеми), когато е подходящо от гледна точка на безопасността и логистиката.“

Международна асоциация за търговски марки INTA

Членстве на асоциацията са близо 6500 организации от 185 страни. Организациите представляват повече от 34 350 професионалисти, които включват собственици на търговски марки от големи корпорации, малки и средни предприятия, адвокатски кантори и организации с нестопанска цел. Общността на INTA включва също членове на правителствени агенции, прepодаватели и студенти по право.

Може да харесате още...