8-МА МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА УСТОЙЧИВО ПРОИЗВОДСТВО

Събитието ще се проведе между 22 и 24 ноември, 2010г., в Abu Dhabi University Khalifa City Campus, Обединени арабски емирства. Документи за участие ще се подават на три пъти, с начални дати 30.06, 15.08 и 01.10.2010г.

Очаква се конференцията да привлече представители на индустрията и науката от различни райони на света. Превърнала се вече в традиция, тя служи като форум за изследователски институти и промишлени партньори, свързани с областта на устойчивото производство. Организаторите ще се радват, ако конференцията предизивика дискусии и обмяна на опит между участниците.

Източник: http://www.insme.org/


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собственост – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организации; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегралните схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговската тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IP bulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...