hfhfhfhfhfh

22 различни начина да напишем „сътрудничество“

Последното издание на бюлетина IPC&C (да си сатрудничим и сближим, бел.ред), които съобщава за напредък в многообразните дейности по сътрудничество на OHIM, национални ведомства по интелектуална собственост и потребителски организации, е наличен за безплатно дигитално сваляне на 22 езика. Декемврийското издание започва с есклузивно интервю с Лорд Мог, Председател на Управителния съвет на Фонда за Сътрудничество.

В бюлетина може да се намери и актуализирана информация за Конвергентната програма, където партньорските ведомства съвместно разглеждат проблеми от практиката на различни организации. Съобщава се и за други дейности на Европейската мрежа за търговски марки и дизайни, вариращи от засилените комуникации посредством видео-конферентни връзки до планове за справяне с извършители на международни измами.

Понастоящем, около 200 човека от различните участващи организации се трудят усилено в различните дейности на сътрудничество, които са предназначени да направят функционирането на европейската система за търговски марки и дизайни по-последователна и ефективна. Президентът на OHIM Антонио Кампинос, я описва като „обема работа на едно средно по мащаб ведомство по интелектуална собственост“.

Изберете вашата езикова версия на IPC&C бюлетин.

Източник: OHIM

Може да харесате още...