„13 прозореца“ – нова фотоизложба в галерия „Пластелин“

фотоизложба

Фотоизложба: https://www.atelie-plastelin.com/

Мария Арангелова – телевизионен и филмов режисьор открива своя фотоизложба на 19 септември в Ателие „Пластелин“. Изложбата е наречена „13 прозореца“ заради онова, което е уловила камерата на авторката и заради удоволствието от това да осмисляш живота си чрез природата и света извън нас. Авторката е известна като режисьор на предаванията „Нощни птици“, „Кино по ноти“, „1002 нощи“, както и на филмите: „Интимно“, „Една нощ“, “ Гост от морето“ и др. Изложбата ще бъде открита до края на месеца.


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собственост – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организации; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегралните схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговската тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IP Bulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...