Безплатен уебинар: Пътят към защитата на търговските марки

търговските марки

„Пътят към защитата на търговските марки“ е интерактивен уебинар, в който трима експерти с над 30 години комбиниран опит ще разкрият съвети и трикове, за да помогнат на собствениците на търговски марки да разберат как да поддържат и използват правата си върху търговските марки. Този уебинар ще даде достатъчно инструменти за откриване и избягване на нарушаване на правата върху интелектуалната собственост, което от своя страна ще Ви помогне да спестите огромни разходи за съдебни такси и загуба на приходи.

Нашата дискусия ще премине през:

– Защо имената на марките трябва да бъдат необикновени, смислени, и същевременно лесни за изписване и произнасяне?

– Защо регистрацията на търговски марки не е равностойна на защита на търговските марки?

– Защо е необходимо използването на търговска марка и как да го докажем?

– Какво е нарушение на търговска марка, как да го открием и какво да правим в случай на нарушение?

Уебинарът ще е на английски и ще се проведе онлайн на 10.02.2022г. Участието е безплатно след предварително записване на следния линк: https://forms.gle/WhgpDjJ6FuJMGoad7

„Пътят към защитата на търговските марки“ е интерактивен уебинар.  Организиран е за да помогнат на собствениците на търговски марки да разберат как да поддържат и използват правата си върху търговските марки.  Уебинарът ще даде инструменти за откриване и избягване на нарушаване на правата върху интелектуалната собственост.

 

Безплатен уебинар: Пътят към защитата на търговските марки

Защо имената на марките трябва да бъдат необикновени, смислени, и същевременно лесни за изписване и произнасяне? Защо регистрацията на търговски марки не е равностойна на защита на търговска марка? Какво е нарушение на търговска марка, как да го открием и какво да правим в случай на нарушение? Защо е необходимо използването на марките? Как да го докажем?

ЕЗИК : английски

Място : онлайн

Ден: 10.02.2022г.

Безплатно , след записване на следния линк: https://forms.gle/WhgpDjJ6FuJMGoad7

Може да харесате още...