hfhfhfhfhfh

Телевизори с марка Philips ще се произвеждат от китайска компания

philipsПроизводството на телевизори с марка Philips ще се осъществява от китайски производител от Хонг Конг – TPV Technology. Philips, ще притежават 30% отпредприятието, а останалите 70% ще са притежание на китайската компания. Споразумението предвижда Philips да получават 50 милн. евро годишно от 2013 г. за използване на марката от TPV Technology. Това решение е взето след като загубите на компанията първото тримесечие на 2011 г. възлизат на 87 млн. евро.

Автор

Даниела Сапунджиева

Източник

http://nexgadget.com/2011/04/18/philips-sells-hdtv-business-to-hong-kong-based-tpv-technology-will-sate-itself-with-royalty-payments/

http://technews.bg/info.php?id=21757


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии, свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегрални схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговска тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...