Семинари относно новия уебсайт на OHIM

уебсайт ohimВедомството за европейски марки и дизайни OHIM е в процес на подготовка за стартирането на новия си уебсайт, който ще предлага по-добър достъп за потребителите и усъвършенствани електронни услуги и възможности за търсене.

В оставащото време преди официалното пускане на сайта, екип от уеб специалисти ще бъде домакин на няколко семинара в различни градове на ЕС, чиято цел е да запознаят потребителите с предимствата и функционалността на новата уеб-страница.

Семинарите се организират в сътрудничество с национални ведомства за интелектуална собственост и потребителски организации, и ще бъдат проведени в Испания, Франция, Португалия, Великобритания, Италия, Германия и страните от Бенелюкс.

Източник: OHIM


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии, свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегрални схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговска тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...