Семинар относно Мадридската система за международна регистрация на търговски марки

регистрация на търговски маркиОт 1996 г. Световната организация за интелектуална собственост (СОИС) организира, в централата си в Женева, между 2-3 интензивни семинари за обучение на година за потребители, които искат да подобрят знанията си за процедурните и оперативните аспекти на Мадридската система за международна регистрация на търговски марки.

Програмата на всеки семинар е предназначена също така да предостави актуализирана информация относно системата и последните развития, и да позволи на група от експерти от СОИС, Офиси за търговски марки на избрани договарящи страни на Мадридската  система и частни представители по търговски марки да споделят своите знания и собствения си опит с участниците.

Вторият семинар за тази година относно Мадридската система за международна регистрация на търговски марки, който  ще се проведе на английски език, е насрочен за 20 и 21 ноември, 2014 г. За да видите общата информация и предварителна програма на събитието и да се регистрирате онлайн, моля посетете: http://www.wipo.int/meetings/en/details.jsp?meeting_id=34723

Световна организация за интелектуална собственост (СОИС) е агенция на Организацията на обединените нации (ООН), създадена, според учредителните ѝ документи, за да окуражава творческата дейност и да насърчава защитата на интелектуалната собственост по света. Към средата на 2007 г. СОИС администрира общо 24 договора и спогодби.

Към март 2007 в СОИС членуват 184 държави – Ватикана и всички членове на ООН, с изключение на Източен Тимор, Палау, Соломонови острови, Вануату, Микронезия, Кирибати, Маршалови острови, Науру и Тувалу, Вануату и държави с ограничено признание. Палестина има статут на наблюдател.

Източник: Световна организация за интелектуална собственост

Може да харесате още...