hfhfhfhfhfh

Тригодишна условна присъда получи шотландка за нелегално споделяне на музикални файлове

нелегално споделянеТригодишна условна присъда е получила Anne Muir за нелегално споделяне на музикални файлове онлайн на стойност 54 хил. лири.  Жената е заловена в жилището си след оплакване подадено към органите на музикалната индустрия. Дейността на жената е разкрита след разследване от Британската звукозаписваща музикална индустрия (BPI) и Международната Федерация на звукозаписващата индустрия (IFPI). След подаденото оплакване дома на жената е претърсен и са иззети компютърно оборудване и музикални файлове на стойност 54.792 лири.

Автор

Даниела Сапунджиева


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии, свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегрални схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговска тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

 

Може да харесате още...