Пристанищните власти в Аликанте и OHIM подписаха споразумение

споразумениеНачалникът на Пристанищни власти в Аликанте, Хоакин Рипол, и президентът на Ведомството за европейски марки и дизайни, Антонио Кампинос, са подписали споразумение за сътрудничество, очертващо редица инициативи на сътрудничество между двете организации през последните две години.

OHIM и Пристанищни власти изразяват чрез това си съгласие, взаимното си желание да работят в по-тясно сътрудничество за популяризирането на Аликанте и неговото пристанище на международно ниво, както и за по-нататъшно интегриране на OHIM в местната общност.

От особена важност ще бъдат общите усилия, за да се привлекат в Аликанте широкомащабни събития, свързани с интелектуалната собственост, като Пристанищните власт помагат за улеснено акостиране на плаващите хотели, където биха могли да отсядат посетителите.

Източник: OHIM


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии, свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегрални схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговска тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...