hfhfhfhfhfh

Предупреждение – неизправност в електронното подаване на заявка за европейски дизайн

ohimСлед излизането на нова версия на системата за онлайн подаване на заявления за регистрация на европейски дизайни, инсталирана на 29-ти юни събота, експерти на Ведомството за европейски марки и дизайни OHIM са установили значителни проблеми при електронното заявяване на промишлени дизайни на Общността. Поради технически причини, към настоящия момент е възможно проблемите да не са напълно елиминирани.

В резултат на тази неизправност на системата, е възможно голям брой опити за подаване по електронен път на заявления за регистрация на европейски дизайни да не са били успешни.

Ако сте подали заявление за дизайн на Общността, в периода между 29 юни, събота и 2 юли вторник и сте получили съответното потвърждение, няма причина да се притеснявате.

Ако искате, можете да се свържете с Ведомството, за да получите потвърждение, че вашата заявка е успешно получена като посочите нейния номер. Ако от друга страна, сте получили съобщение за грешка или не сте получили потвърждение за приемане при електронно заявяване в същия времеви период, е добре отново да подадете заявлението.

За повече подробности: OHIM

Може да харесате още...