Патентно бюро “Д-р Емил Бенатов и партньори” с Награда за принос в развитието на интелектуалната собственост

Националният портал за Интелектуална собственост www.IPbulgaria.bgприсъжда:

Награда за принос в развитието на интелектуалната собственост

на:

Патентно бюро “Д-р Емил Бенатов и партньори” 

Емил Бенатов
за цялостната дейност на организацията, както и на нейния основател – д-р Емил Бенатов през изминалите 25 години и ежедневната работа за промотиране, пропагандиране и защита на принципите на интелектуалната собственост.

Тази година Националният портал за Интелектуална собственост за първи път присъжда наградата на цяла фирма за цялостната ѝ дейност, креативност и участието ѝ в обществения живот на гилдията с активна професионална позиция.
Награда за принос в развитието на интелектуалната собственост е учредена през 2006г. По традиция националният портал за интелектуална собственост обявява носителя на престижния заедно с отбелязването на Световния ден на интелектуалната собственост, който се чества всяка година на 26 април.
Почетният диплом се връчва веднъж годишно на личности и организации, дейно ангажирани с мисията по издигне мястото и ролята на интелектуалния труд в съвременното общество. Награда е признание за ежедневния труд на изобретатели, преподаватели, юристи, културни дейци, представители по индустриална собственост, както и на бизнесмени, институции и компании, чиято дейност е допринесла за израстването на интелектуалната сфера и спомогнала за популяризирането ѝ в обществото.
Част от вече наградените личности са инж. Тянко Стоилов, Владимир Йосифов, д-р Георги Саракинов (утвърден експерт в областта на авторското право), Иван Георгиев – Рембранд (1938 – 1994), Иво Хаджимишев (фотограф, създал образа на кампанията „Пиратството ограбва“), Виолета Радкова, Мария Секерджиева (бивш зам. Министър на Правосъдието, с изявена позиция в преговорния процес по присъединяването на България в Европейския Съюз – преговарящ за интелектуалната собственост) и др.
Всяка година Националният портал за интелектуална собственост IP Bulgaria приема номинации за изтъкнати личности, които с работата си допринасят за развитието на сферата интелектуална собственост на имейл адреси office@ipbulgaria.com и publish@ip4all.com.
discount-sale

Може да харесате още...