Изтока среща Запада 2015 – форум за патентна информация в Азия

На своята уеб страница www.epo.org, Европейското патентно ведомство дава подробна информация относно тазгодишното провеждане на ежегодния форум за патентна информация в азиатските държави „East meets West“ във Виена, Австрия.

23 – 24 април 2015

патентна информация„Изтока среща Запада“ е годишния форум на Европейското патентно ведомство за патентна информация в Азия.

Форумът служи като регулярна платформа за патентна информация на потребителите по целия свят, където свободно да обсъдят своите нужди от патентна информация в Азия.

По време на двудневното мероприятие, редица пленарни сесии и по-малки дискусионни кръгове ще разгледат различни теми, свързани с патентната информация. Участниците ще имат възможност да получат обща представа за най-новите разработки в сферата на азиатските патентни данни по време на различни сесии и търговски продуктови презентации. Освен това, ще има достатъчно възможности за неофициални контакти с експерти от Азия и Европа. В навечерието на форума ще може да се резервира участие в кратки обучителни семинари и въвеждащи сесии.

Предварителната програма вече е публикувана, а регистрациите за участие ще бъдат възможни до четвъртък, 26 март 2015г.

Форумът ще се проведе на следния адрес:

Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel
Ungargasse 60
1030 Vienna
Austria

Поради ограничените места е препоръчително участниците да направят хотелските си резервации да бъдат направени предварително.

Повече информация относно събитието: Европейско патентно ведомство

Може да харесате още...