Номинации за Награда за принос в развитието на интелектуалната собственост в България – 2020г

принос

Националният портал за интелектуална собственост Ай Пи България и тази година приема Вашите номинации за ежегодната Награда за принос в развитието на интелектуалната собственост в България. През 2020г отново ще почетем изтъкнати личности, които с работата си допринасят за развитието на сферата интелектуална собственост в България. С интерес очакваме вашите предложения на адрес: office@ipbulgaria.com и publish@ip4all.com.

Награда за принос в развитието на интелектуалната собственост в България е учредена през 2006 година като нейната цел е да се отдаде дължимото признание на хора с активна позиция и изявено отношение към проблемите на интелектуалната собственост, които дейно се ангажират с мисията да издигнат мястото и ролята на интелектуалния труд в обществото.

Носители на наградата могат да бъдат изобретатели, преподаватели, юристи, културни дейци, представители по индустриална собственост, както и бизнесмени, институции и компании, които чрез своята дейност съдействат и помагат за израстването на интелектуалната сфера и увеличаването на нейното влияние и значение в ежедневието.

По традиция националният портал за интелектуална собственост Ай Пи България обявява носителя на престижния заедно с отбелязването на Световния ден на интелектуалната собственост, който се чества всяка година на 26 април. Предвид извънредната епидемиологична обстановка в страната срока за изпращане на номинации се удължава до 1 октомври 2020г.

Може да харесате още...