Срокът за регистрация в Български награди за уеб се удължава с три дни

награди за уебБългарска уеб асоциация удължи срока за регистрация в конкурса Български награди за уеб. Така последната възможност за заявка за участие в събитието ще бъде 3 юни 2011 г.

С тази промяна Българска уеб асоциация дава възможност на всички уеб студиа, дигитални агенции, медии и представители на бизнеса, които до момента не са успели да заявят желанието си за участие, да се регистрират и да съизмерят своите уеб проекти в отделните категории. Регистрациите се осъществяват на сайта на конкурса webawards.bg.

Специалните отстъпки за брой регистрации, въведени тази година, са както следва:

5% за 5 до 9 регистрации включително;

10% за 10 до 19 регистрации включително;

15% за 20 и повече регистрации.

Припомняме програмата до края на протичането на Български награди за уеб (www.webawards.bg):

Регистрация без отстъпки: до 3 юни 2011 г.

Защити пред жури на номинираните проекти: 22 юни 2011 г.

Официална церемония по награждаване: 23 юни 2011 г.

Източник

http://webawards.bg/

http://www.bwa.bg/


IPBulgaria.bg e Национален български портал за интелектуална собственост. Създаден през 2000, за да обособи място където експертите в областта на интелектуалната собстевност – патентни представители, адвокати, служители в държавната администрация на Патентното ведомство на Република България, правозащитните и правоприлагащите органи и организиции; съд, прокуратура, Митници и полиция, международната дипломатическа служба на България, както и много български изобретатели, автори, творци и изпълнители да намират мястото с отговори или да провеждат дискусии, свързани с авторското право, сродните на авторското право права, патентите, полезните модели и търговските марки, марките за услуги, сертификатните марки и колективните марки,  промишления дизайн, топологията на интегрални схеми, а така също новите сортове растения и породи животни, географските означения, сертификатите за допълнителна защита и традиционните знания и умения, опазването на търговска тайна и трансфера на технологии. 

IPBulgaria.bg през годините на своето съществуване претърпява различни трансформации и образни визуализации. Създателите на националния портал за интелектуална собственост IPBulgaria (Ай Пи България) са щастливи от факта на двадесет (20) годишното съществуване на портала.

Може да харесате още...