Искрена Иванова – награда за принос към Столичното образование

Искрена Иванова - награда за принос към Столичното образованиеНаграда за ЦЯЛОСТНА ДЕЙНОСТ, ЗАСЛУГИ И ПРИНОС КЪМ СТОЛИЧНОТО ОБРАЗОВАНИЕ в културно образователна област бит и технологии получи Искрена Иванова – учител в 26. СОУ „Йордан Йовков“.

По повод  Първи ноември – Ден на народните будители, на 19.11.2014 г., на тържествена церемония в зала „България“, РИО – София-град връчи ежегодните награди за цялостна дейност, заслуги и принос към столичното образование на служители в РИО, директори, помощник-директори и учители в столични училища.

Високото отличие е признание за разработване на проекти, свързани с екологията и етнографията „Изработване на сувенири и кукли от природни материали“ и представяне на добри практики в образованието.Искрена

На 19.11.2014 Регионален инспекторат по образованието – София – град присъди ежегодните награди на изявени директори и учители от всички предметни области на столичното образование.

Официални гости на тържеството и концерта в зала „България“ бяха  госпожа Ваня Кастрева, заместник министър на образованието и науката, госпожа Евгения Вълкова, началник на Регионален инспекторат София-град,  експерти от МОН и РИО София-град, представители и председатели на синдикални организации.

Тържествената церемония се състоя в зала България и бе част от грандиозен симфоничнофолклорен спектакъл под надслов „Живот, посветен на бъдещето“ по музика на проф. Кирил Стефанов, с участието на Софийска филхармония – диригент проф. Костадин Бураджиев.

Освен много добър учител, Искрена е и член на нашия екип. Браво Искре, гордеем се с теб!

Може да харесате още...