Предстои премиерата на книгата „Розовите очила на душата“ от Любомир Розенщайн

Любомир РозенщайнИздателство Колибри ни представя „Розовите очила на душата“ от Любомир Розенщайн

Премиерата на книгата „Розовите очила на душата“ с автор Любомир Розенщайн ще се състои на 29 юни в книжарница „Хеликон“, София, бул. „Цар Освободител“. Книгата е издадена от издателство Колибри.

Авторът Любомир Розенщайн през 90-те години работи като журналист в столични всекидневници и повече от пет години е репортер, редактор и водещ в програма „Хоризонт“ на Българското национално радио.

Любомир Розенщайн е пионерът на Невролингвистичното програмиране (НЛП) в България. Преди близо две десетилетия, когато това словосъчетание у нас е още напълно непознато, той основава първия НЛП институт и провежда първите НЛП семинари в София. Учи при основателя на Невролингвистичното програмиране Ричард Бендлър и звездите на хипнозата Пол Маккена, Джон ла Вал, Майкъл Нийл. Лицензиран магистър по Невролингвистично програмиране (Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming) от Ричард Бендлър и Обществото по невролингвистично програмиране (The Society of Neuro-Linguistic Programming TM). Интересите му са насочени към използване на езика и езиковите модели за промяна на вътрешните състояния в процеса на комуникация. Повече от две десетилетия изследва западните и източните подходи към вътрешния свят на човека. Автор е на десетки аудиопрограми за медитация, релаксация и самохипноза.

Източник: издателство Колибри

www.colibri.bg

Може да харесате още...