hfhfhfhfhfh

Предстои премиерата на книгата „Розовите очила на душата“ от Любомир Розенщайн

Любомир РозенщайнИздателство Колибри ни представя „Розовите очила на душата“ от Любомир Розенщайн

Премиерата на книгата „Розовите очила на душата“ с автор Любомир Розенщайн ще се състои на 29 юни в книжарница „Хеликон“, София, бул. „Цар Освободител“. Книгата е издадена от издателство Колибри.

Авторът Любомир Розенщайн през 90-те години работи като журналист в столични всекидневници и повече от пет години е репортер, редактор и водещ в програма „Хоризонт“ на Българското национално радио.

Любомир Розенщайн е пионерът на Невролингвистичното програмиране (НЛП) в България. Преди близо две десетилетия, когато това словосъчетание у нас е още напълно непознато, той основава първия НЛП институт и провежда първите НЛП семинари в София. Учи при основателя на Невролингвистичното програмиране Ричард Бендлър и звездите на хипнозата Пол Маккена, Джон ла Вал, Майкъл Нийл. Лицензиран магистър по Невролингвистично програмиране (Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming) от Ричард Бендлър и Обществото по невролингвистично програмиране (The Society of Neuro-Linguistic Programming TM). Интересите му са насочени към използване на езика и езиковите модели за промяна на вътрешните състояния в процеса на комуникация. Повече от две десетилетия изследва западните и източните подходи към вътрешния свят на човека. Автор е на десетки аудиопрограми за медитация, релаксация и самохипноза.

Източник: издателство Колибри

www.colibri.bg

Може да харесате още...