Конкурс на уеб сайта за авторско право Copyrights.BG

авторско правоУебсайтът за авторско право www.copyrights.bg подновява провеждането на своя конкурс Картина/Снимка на месеца.

В конкурса могат да участват художници и фотографи от различни възрасти без изискване да бъдат професионалисти. Участниците с рисунки могат да използват свободно избрана техника и материали (акварел, графика, колаж, водни бои, темперни бои, молив, флумастер, пастели). Позволява се на фотографите да обработват заснетите от тях кадри, ако това ще допринесе за отразяване на творческото им виждане.

Целта на конкурса е насърчаването на вътрешната потребност за творческа и индивидуална изява чрез една интересна и привлекателна за тях тема, която да реализират през свободното си време. Единственото изискване е да изпратят свое оригинално произведение с добра резолюция. Темата е без ограничения! Доказателство за това са разнообразните предложения участвали през изминалата година. Малка част от тях с картината на Силвия Артамонцева, създател галерия “Артамонцев”, снимката на ученичките Никол, Дея и Михаела, „вълнената картина“ на Марияна Гелова и др.

Изпращайте снимки на вашите творби на адрес editor@ip4all.com, заедно с трите си имена, email, телефон за контакт, снимка, както и кратка информация за автора.

Комисия-жури оценява работите. Най-интересните предложения ще бъдат публикувани на страниците на уеб сайта за авторско право – copyrights.bg. Всяка картина, която бъде обявена за месечен победител в конкурса става и снимка на корицата във фейсбук профила на copyrights.bg.

Може да харесате още...