Златен медал за българска компания на международното изложение за иновации Taipei Int’l Invention Show

онлайн платформаЕдна от българските компании участнички в тазгодишното издание на изложението за изобретения и иновации Taipei Int’l Invention Show, Ай Гифт ООД, спечели златен медал за своя продукт! Ай Гифт ООД взе участие на изложението за изобретения и иновации чрез “Асоциацията на собствениците на търговски марки в България”. Компанията предствави софтуерната онлайн платформа за продажба и разпространение на електронни гифт карти iGift.bg (www.igift.bg).

iGift.bg е електронна онлайн платформа, която позволява на потребителите да направят оригиналенigift подарък на свои приятели или роднини, като им изпратят електронна подаръчна карта на любима търговска марка / бранд с предварително зададена парична стойност. Платформата получи златен медал за оргинален и иновативен начин за предоставяне на подаръци онлайн. Едно от предимствата на иновативната платформа е, че може да бъде използвана в пълната си функционалност посредством различни видове мобилни и електронни устройства.

Taipei Int’l Invention Show е едно от най-големите изложения за изобретения и иновации в Азия. То се провежда ежегодно в три последователни дни, в Тайпе, Тайван. Тази година участниците са над 580 местни и междунарондни компании на повече от 900 щанда., Броят на посетителите е надхврлил 60 000 души. Представените иновации и изобретения са в различни направления: биохимични продукти и технологии, компютърни и софтуерни продукти и изобретения, електронника, механика, оптика и оптоелектронни компоненти, телекомуникации, продукти и изобретения за опазване на околната среда и др.

онлайн платформа

Може да харесате още...