Европейското патентно ведомство набира IT специалисти

epoЕвропейското патентно ведомство търси IT специалисти, които да се присъединят към различните отдели на организацията, която е втората най-голяма международна организация в Европа. ЕПВ предлага свободни позиции за IT специалисти в Хага и Мюнхен.

Кандидатстването включва две основни стъпки:

  • Стъпка 1: Подаване на заявление
    Попълва се онлайн формуляр. Кандидатите ще получат по имейл потвърждение за получаване на кандидатурата.
  • Стъпка 2: Интервю
    Ако кандидата бъде избран, той ще бъде поканен за интервю в Хага или Мюнхен. Предварително се попълва и онлайн въпросник.

С кандидатите ще бъде проведено едно (или повече) интервюта лице в лице, по време на които да бъдат оценени професионалните и езиковите им способности, както и да им се даде повече информация за ЕПВ и работата в IT отдела.

Кой може да кандидатства?

IT специалисти с диплома за завършено висше образование с магистърска степен и достатъчни езикови умения.

Заплащане

Европейското патентно ведомство предлага добро възнаграждение, отличен социален пакет и разнообразна работа в модерна международна среда. Нетното заплащане за обявените работни позиции е между 4 500 и 6 500 евро на месец, в зависимост от опита. ЕПВ работи и с медицинско-осигурителни и пенсионни схеми. Освен това, в зависимост от личните обстоятелства на служителите, те могат да имат право на определени надбавки поради преместване и др.

Повече за свободните работни позиции, както и формуляр за кандидатстване, можете да откриете на сайта на ЕПВ.

Може да харесате още...