Годишната среща на INTA с променена локация заради заплахата от коронавирус

коронавирус

Годишната среща на Международната асоциация за търговски марки (INTA) беше насрочена за 25–29 април 2020г в Сингапур. Миналия петък INTA обяви на своя специален уебсайт за събитието, че годишната среща ще се проведе през май или юни на локация в САЩ. Скоро се очакват повече подробности.

Решението се дължи на страховете от продължаващата епидемия от коронавирус. Продиктувано е от указанията на Министерството на здравеопазването в Сингапур към организаторите на събития да отменят или отложат мащабни мероприятия. INTA работи по пренасрочването на годишната си среща в Сингапур през 2022 г. (конкретната дата предстои да бъде оповестена). Международната асоциация за търговски марки потвърждава пълното сътрудничество на съответните правителствени агенции в Сингапур, Сингапурското бюро за изложби и конгреси и bnetwork (официален доставчик на места за пребиваване по време на срещата), както и други местни организации.

Международната асоциация за търговски марки автоматично ще възстанови пълната такса за регистрация, както и таксите за изложители и спонсори. Предвид обема на регистрациите в мащабния форум и обработката на данните от кредитните карти, връщането на сумите се очаква да приключи до началото на март. Не се изискват допълнителни действия от регистрираните участници. Организацията също така съветва делегатите своевременно да прекратят вече организираните пътувания, хотелски резервации и други планове или събития.

Може да харесате още...