Годишната среща на INTA – за първи път НАПЪЛНО ВИРТУАЛНА

търговските маркиТазгодишната среща на Международната Асоциация на Търговските Марки (INTA) първоначално бе насрочена за 25–29 април в Сингапур. Поради заплахата от COVID-19 обаче, тя бе преместена и  комбинирана като Годишна и Лидерска среща в Хюстън, Тексас за 16-20 ноември. Сега, Бордът на директорите на INTA, взе необичайно решение като одобри провеждането на тези срещи да бъде напълно виртуално.

По този начин Международната Асоциация на Търговските Марки запазва вече обявените дати 16-20 ноември. Заседанията на комисиите ще бъдат проведени предходната седмица на 11–12 ноември, а заседанията в рамките на Лидерската среща ще бъдат на 13 ноември.

Регистрациите за участие в събитието започват в началото на месец юли. Сесиите ще бъдат провеждани както на живо, така и по чат. Ще се осъществяват и образователни сесии при заявено желание от страна на участниците. Предвижда се всичко да бъде изпълнено с висококачествено съдържание и CLE/CPD опции и множество възможности за работа във виртуалната мрежа.

Международната Асоциация на Търговските Марки е подготвила своеобразно виртуално изложение, което ще даде възможност на доставчиците на услуги и участниците да се свържат и общуват. Освен това ще се провеждат забавни събития, чиято цел е да поддържат интереса и настроението на членовете на INTA.

Както знаем, по време на Годишната среща през 2019 е имало повече от 11 000 участници. Правейки срещите си виртуални, INTA се опитва да предпази своята общност си като в същото време държи членовете си информирани по най-актуалните световни теми.

В свое обръщение Etienne Sanz de Acedo, CEO на Международната Асоциация на Търговските Марки, казва: „Ние сме развълнувани от перспективата не само да приветстваме нашата общност отново, но и да правим това по нов и иновативен начин, на сигурна и ангажираща платформа. Срещата съвпада с нашата дигитална трансформация и е първа стъпка към бъдеще, което включва виртуални предложения в нашите присъствени събития„.

Пожелаваме им успех в това иновативно начинание!

Може да харесате още...