Вече е факт българският младежки информационен портал – Bgmladi.info

От днес е напълно функциониращ българският младежки портал Bgmladi.info. В иновативният уебсайт потребителите могат да намерят информация на български език за стажове, състезания, конкурси и младежки дейности. Поднесените по по-атрактивен начин и изпълнени със снимки и интернет адреси новини подтикват младите хора да вземат участие и да покажат своите знания. Българските младежи могат да научат повече за университети, да гледат видеоклипове и да споделят всичко това с техни приятели напълно безплатно. Подредените по раздели новини правят използването и ориентирането в съдържанието на уебсайта по-лесно и достъпно и за по-младите. Всяка една от статиите се популяризира допълнително в повечето интернет български социални мрежи. В своята Фейсбук страница BGmladi.info са събрали вече близо 500 жадни за новини активни млади хора.

„Идеята ни е да направим всичко по силите си за да информираме младите хора за актуалните дейности и конкурси. Портал, който да събира цялата тази информация за българските младежи е тежка задача, особено когато не е сериозно финансирана,” добавя Цветелин Панчев от BGmladi.info.

Освен задължителните секции за стажове и конкурси уеб порталът има и пространство за благотворителност, в което са публикувани уеб адреси на младежи, нуждаещи се от скъпоструващи операции.

Може да харесате още...