Български бранд представя нова настолна игра – GEMJI

Gemji - български брандБългарският бранд GEMJI, регистриран като търговска марка, е създател на иновативна и модерна настолна игра, която очакваме съвсем скоро да стане водещо име в сектора за развлечения.

Хиляди години настолните игри си осттават на практика едни и същи – малки камъчета, бобчета, животински кости и приказки около огъня. Въпреки че настолните игри са за забавление и учене, те изглежда са наследство от миналото, което не смеем да променим.

Картите за игра се появяват за пръв път през 14-ти век. Тe не просто предлагат конкретна игра, но представляват цялостна игрова система. Седемстотин години по-късно все още не сме намерили по-добра форма на забавление, която да се побира в джоба ни.

Започнах да разработвам Gemji през 2016 г., като родител, който е загрижен за това, че децата мутърговска марка gemji прекарват твърде много време пред екрана. Необходимостта от нещо, което да поддържа семейството ни ангажирано, да му помогне да се забавлява и остане задружно и освен това ще ни направи по-умни, ме обсеби.” споделя Марк Ралев, изобретателят на GEMJI – The Magnetic Game System.

Gemji се състои от 70 гладки чипа (плочки). Специалните магнити, дизайнът с двойно лице и уникалният графичен език формират милиарди игрови комбинации в 2D и 3D формат. Наличието на тези необикновени плочици в джоба ви дава суперсилата да забавлявате себе си, приятелите си и почти всички независимо къде се намирате.

Gemji е бранд, който „доставя“ забавление и разтуха дори и на незрящи. Три компонента правят Gemji възможен за употреба от хора с увредено зрение – тактилният дизайн, магнитната механика и механичният звук.

Търговската марка Gemji се защитава от представителите по ондустриална собственост IPConsulting.

Изобретението накратко

Само в една лесно преносима кутия играчите получават множество опции – има игри както за деца, така и за възрастни. Gemji може да се използва с образователни цели, както и по време на партита и тийм билдинги. Можете да се разсейвате с новата настолна игра докато сте на път. Игрите са напълно подходящи и за хора със затруднено или липсващо зрение.

Някои са лесни и могат да отнемат 30 секунди, докато стратегическите може да продължат повече от час. Образователните игри се фокусират върху това да помогнат на децата да научат предмети като математика, физика и основите на програмирането – двоични операции, сортиране на масиви и команди.

Може да харесате още...