Асоциацията на телевизионните продуценти с нов изпълнителен директор

продуцентиЗаеманата до момента от Явор Попов позиция на изпълнителен директор на Асоциацията на телевизионните продуценти (АТП), вече е поверена на Мария Савова. Тя бе избрана от членовете на Управителния съвет (УС) на асоциацията на последното заседание на Съвета. Досегашният изпълнителен директор Явор Попов е собственик на Супернова медия. Председател на АТП е Евтим Милошев, а членове на УС са Мъгърдич Халваджиян, Димитър Митовски, Явор Попов и продуцента на Телеман – Боян Петков. Асоциацията представлява и защитава правата и интересите на независимите телевизионни продуценти на територията на Република България. От юли 2009 г. АТП е член на Европейската асоциация на независимите продуценти (CEPI).

Мария Савова има над 13-годишен опит в сферата на връзките с обществеността. Управлявала е ПР и комуникационни кампании в сферата на корпоративните комуникации, политическия и институционален ПР, стратегическото консултиране и други. Нейни клиенти през годините са били Мото-Пфое, Скандинавия моторс, Актавис, Национална кардиологична болница, Детска академия по футбол на Пламен Марков, Дженерали България Холдинг и др.

В момента в Асоциацията на телевизионните продуценти членуват компании, представлявани единствено от независими продуценти, които не са част от български медии. Сред тях са Олд скул, Глобъл вижън, Телеман, Междинна станция, СИА, Дрийм Тийм Прадакшънс, Камера, Супернова Меди, Идалго Прадакшънс България, Черпак, Файв стар медиа, Блу Бокс Ентертейнмънт и Кейпстоун пикчърс (бившата Ноу фрейм медия).

Може да харесате още...