Националният портал IP Bulgaria представя проекта Аз Управлявам

Аз УправлявамНационалният портал за интелектуална собственост IP Bulgaria представя един нов иновационен проект който има за цел да разшири познанията на широката публика по теми, свързани с бизнес управлението, иновациите и процесите на създаване на стойност.

Аз Управлявам е сайт за значението на иновациите за обществото и за бизнеса. Мисията му е да се демонстрира пряката връзка между висок жизнен стандарт и създаването на стойност чрез иновация.

На неговите страници може да се намери част от знанието на световните академични и професионални организации в областта на управлението на иновациите. Именно правилното управление е ключът към успешно създаване на добавена стойност в обществото и бизнеса. „Аз Управлявам“ се стреми да създаде благоприятна среда за развиването на умения в сферата на иновационния мениджмънт, за да виждаме по-често добрите идеи да се реализират.

И въпроси, които ме интересуват, за да създам материал за интелектуалната собственост:

• Какво е значението на интелектуалната собственост за създаването на успешна иновация?

• Има ли достатъчно добро разбиране за това как да запазим интелектуалната ни собственост?

• Какво е нужно, за да може интелектуалната собственост да започне да се цени повече?

• Как може да се подобри връзката между хората, които създават интелектуална собственост, и организациите, които се нуждаят от нея?

Авторът на проекта,  Митко Цонев е роден през 1988 в София, България.
Магистър по Мениджмънт на Иновациите от френското бизнес училище ESC Rennes School of Business. Професионален опит като project coordinator, usability tester и web marketer в PSA Peugeot Citroën и project manager в Airbus Operations S.A.S.
Автор на сайта за иновации в обществото и бизнеса „Аз Управлявам“ и собственик на Валкреа ЕООД – фирма, предлагаща професионални решения за работа в екип и създаване на стойност.
Мечтае да види все повече хора да работят заедно, за да съграждат нещата, които създават положителни преживявания.

Може да харесате още...