hfhfhfhfhfh

Ново приложение информира за иновации и изобретения

epoВ началото на този месец Европейското патентно ведомство е стартирало приложение за смарт телевизори, отразяващо новини за иновации и изобретатели.
В момента потребителите могат да използват Innovation TV на английски, немски и френски, ако разполагат със смарт телевизори Samsung. Очаква се скоро да бъде налично и за смарт телевизорите на Philips, Toshiba и LG.
Приложението показва видеоклипове за финалистите в конкурса за Европейски изобретател, както и за историята и работата на ЕПВ. Посредством приложението на 17-ти юни от 11ч ще бъде излъчена на живо церемонията по връчване на наградата за Европейски изобретател.
„През последните няколко години, използваме видео на нашата уеб страница, в социалните медии и по време на събития като наградата за Европейски изобретател и сме установили колко ефективен начин са те за предаването на инфoрмация относно технологии и иновации“ – Освалд Шрьодер, отговарящ за комуникациите в Европейското патентно ведомство. „С това ново приложение, ние разказваме тези истории директно в холовете на хората, като им даваме шанс да се срещнат с хората, които стоят зад някой от най-значимите изобретения в света.“

Източник: ЕПВ

Може да харесате още...